2007. július 25., szerda

Beíratkozás a Babeş-Bolyaira

Szerdán Johanna beíratkozott az egyetemre Kolozsváron. Eredetileg a magyar-angol, majd a magyar-német szakra pályázott. Minkét helyen az érettségi jegy mellet figyelembe vettek még három másik jegyet a bejutáshoz: a magyar, az idegen nyelv és a négy év átlagát. Kiderült, hogy Johanna bejutott a magyar-német szakra állalmi helyre, a magyar-angol szakra pedig fizetéses helyre. Úgy döntött, hogy egyelőre midkét szakot elkezdi...
Legyen itt egy (kissé régebbi) kép a lányokkal, amit a Szabadság utcai (román baptista) imaház megnyitóján készítettünk.

Reggel 8-kor indultunk kocsival, és egyik volt osztálytársát is vittem magammal.
Közben persze, Balogh Tomival számítógép ügyeket is intéznem kellett: őt egy külső hard disc megvételére bíztam meg a múltkor, amit most sikerült megszerezni. Ezen szeretném majd tárolni az adataimat.
Este bibliaórát tartottam.
Hazajöttek ifjaink a Tini-Táborból (Kelemen Sándor kollégám, Szűcs Ottó, Krivács Zoltán, stb.)

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Nagyon szep leanyaitok vannak.A buszke apuka es leanyai... szep kep. Orulunk veletek a Johanna sikereinek, sok sikert es kitartast a tanulasban, gondolom nem lessz konnyu. De hiszem hogy jol fog vegezni mert a Jo Atya nem hagyja az oveit. O ad bolcsesseget es erot mindenben.

Szeretettel,

Balint es Agica
San Antonio, Tx