2007. szeptember 25., kedd

Hurrá!

Igaz, hogy éjfél elmúlt, de befejeztem Dávidot. (Majdnem azt írtam, hogy "kivégeztem"!) 78 oldal (A4, másfél sortávolság, Times New Roman 12 pt). Holnap úgyis mennem kell Kolozsvárra a Rádió miatt, és akkorra elvihetek egy példányt ebből is Molnár professzor úrnak... A Rádióhoz is viszek két szerdai programot (szept 26 és okt. 17).
Ma este áhítatunk volt. Itt volt ifj. Varga Emma is, Kibédről. Az esti igéről beszélgettünk, majd imádkoztunk a misszióért, a betegekért, az anyagi szükségeinkért. Szeretnénk elkészíteni az utcafronton a kerítést, ha lehet kovácsolt vasból, de még nincs rá pénzünk...

Szűcs Ottó is itt volt Előddel, akik a héten Radnótra költöznek. Ottót a radnóti gyülekezet hívta meg, hogy szolgáljon közöttük, és lakhat a régi imaházban. Természetesen, az az épület alapos átalakításra szorul, hogy kellemesen lakható legyen. A radnótiak tehát kezdik a munkát, mi pedig megpróbálunk besegíteni.
Tegnap elbúcsúzott Kasza Márti is, meg... Johanna is. Márti hazaköltözik Szatmárnémetibe: ott kapott munkahelyet. Johanna Kolozsvárra megy tanulni. Korábban már elbúcsúztattuk Mikola Évát. Reméljük, hogy az új tanévvel lesz utánpótlás. Legalább annyi, ahányan elmentek!

Holnap kazetta-borítókat is másoltatok, hogy a kazettamissziót folytathassuk.
Tanárom szerint októberben lesz a megvédése a "Próféták és profetizmus Dávid korában" és a "Dávid uralkodásának történelmi dokumentumai" dolgozataimnak, egyszerre. Ha ezen átesem, akkor jöhet a disszertáció. (Vajon kell ezt nekem csináli?... Megéri?...)

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Igenis, megéri, Drágám!

Névtelen írta...

Tenyleg hurraaaa!!! Gratulalunk a Davidnak vagy neked.....???!!! Most neked! Tovabbi kitartast! Anna