2007. június 11., hétfő

Hétfő

Na, végre! Újra van internetkapcsolatom! Ki kellett cserélni a router-t a padláson. Pénteken, amikor intézkedni akartam, már késő volt: hétvégén nem dolgoznak. Na, de nem baj. Jó, hogy most már működik.

Ott maradt félbe a blogom, hogy kedden még Nagyváradon aludtam, szerdán Szatmárra utaztam, ahol ukrán vendégeket fogatam. Miután megebédeltünk Vékás testvéréknél, elvittem őket Zilahra a Missziós Házhoz. Ott voltunk három napot Nehra Bálinttal és Kondor Ivánnal. Szerdán Egrespatakon szolgáltunk, csütörtökön pedig Zilahon. Pénteken elvittem a vedégeket Ippra, és átadtam őket Gergely Pálnak, mivel akkor este ők Ippon szolgáltak. Én pedig végre hazajöhettem Marosvásárhelyre. Itthon voltam két napot!
Vasárnap Vajdahunyadon és Lupényban szolgáltam. Mindkét helyen testvéri órát is tartottunk, ahol megpróbáltuk a lelkipásztor-hívást kimozdítani a holtpontról. Éjfél után értem haza. Szombaton még visszamegyek Vajdahunyadra, a körzeti bizottság gyűlésére.
Lupényban sajnos, a szószéken felejtettem a pénztárcám... Csak Szászvárosban (Orăştie) vettem észre, amikor ki kellett volna fizetnem 160 lejt üzemanyagra... Na, de ebből sem lett nagy baj: megértőek voltak, és szombaton törleszteni fogom a tartozásomat, amikor újra Vajdahunyadra megyek, a körzeti bizottság gyűlésére.

Vasárnapra megint közlök egy prédikációvázlatot, Eszter 4:14-ből. Vagy egy teljesen leírt prédikációt.