2007. augusztus 30., csütörtök

Pásztorcsaládok hete

A lelkipásztorcsaládok hetén, a Hargitán minden este live közvetítésben látható és hallható a evangélizáló istentisztelet. Használd a következő címet: http://www.hargitacamp.ro/online/hargitacamp.pls
Winamp lejátszóval könnyen hozzáférhetsz...
Ma lesz az utolsó igehirdetése Daniel Webbernek, holnap délelőtt pedig a záró prédikáció (amit nekem kell tartanom).
Az reggeli prédikáció úgy 10 óra után kezdődik, az áhítatot követően, amit kérdés-felelet fórumbeszélgetés követ. Az esti alkalom fél 8-kor kezdődik, és 10 óra körül ér véget.
Nagyon jó itt a Hargitán!

HOLIDAY - Vakáció

Ezt a bejegyzést a Hargitai Keresztyén Táborban írom, ahol több mint 30 lelkipásztorcsaláddal vagyunk együtt. Daniel Webber testvér az Úrnak a kereszten elhangzott hét szaváról tartott előadásokat, délelőttönként. Este pedig főképp Isten szeretete volt a központi gondolat.
Most egy néhány képet szeretnék közölni a múltheti, németországi szabadságunkról. Az ország déli részén, az osztrák határ mellett, Hohenschwangauban volt a főhadiszállásunk, egy evangélikus vendégházban. Közben persze, minden nap csodáltuk az Alpok gyönyörű hegyeit, a gleccser-tavakat, a jó levegőt és a régi kastélyokat... A családi képek közül láthattok egy párat, ahol a háttérben a környezet is szemlélhető.

I am writing this note in Harghita Christian Camp, where more than 30 pastor-families are together. Daniel Webber was speaking each morning about Christ's seven sayings from the cross. In the evenings we had the love of God, as our main subject.
Now I share some pictureas about our little vacation we had in Germany, last week. We were staying in the Southern pasrt, in a lutheran guest-house, in Hohenschwangau. Meanwhile we were marveling each day the wonderful mountains of the Alps, the glaciar lakes, the fresh air and the old castles... Here are a couple of the family pictures, where you may see in the background the environment too.