2007. szeptember 17., hétfő

Új hét

Tegnap, vasárnap kora délután Gernyeszegen voltam, a családdal együtt, és Úrvacsorát is osztottam. A búza és konykoly példázatából prédikáltam. Szép alkalmunk volt. 24-en úrvacsoráztunk az új Imaházban! Hálás voltam azért, hogy az Úr hét év alatt ennyire megáldott.
Délután itthon prédikáltam, a vezérfonali igéből (és más igékből...), majd Fintaházán voltunk néhányan, ahol 2Sám 10-ből szólott az ige.
Ma 2 órától Bükkösi Margit nénit temetik a református temetőben. 1999-ben volt egy idő, amikor leányával együtt úgy volt, hogy visszajönnek (a szakadáskor), de végül csak nem jöttek. Aztán az történt, hogy onnan is kimaradtak... Most nem is tudom, hogy a temetést milyen szertartás szerint végzik. (Minket nem kerestek fel.) Azonban lesz egy másik temetésünk szerdán. Sajnos.
Kelemen Szabolcs édesapja vasárnap délelőtt rosszul lett, kórházba vitték, de nem élte túl az infarktust. Temetése szerdán lesz, a Kálvária út melletti katolikus temetőben, 2 órától, vagy azután. Aki teheti, vegyen részt ezen az istentiszteleten. Vagy írhat Szabolcséknak: kszabi7@freemail.hu
Köszönöm.