2007. november 5., hétfő

Itthon

Vasárnap (tegnap) itthon szolgáltam. Délelőtt Sándor is itthon volt, aki az Úrvacsoránál szolgált. Délutánra a fiatalok Sándorral elmentek Radnótra a Hálaadó napra. A délutáni igéből prédikáltam, majd Fintaházán megismételtem :), természetesen, kissé javítva rajta... A radnóti missziósok csak azután értek haza, miután én is megérkeztem Fintaházáról. (Jó hosszan prédikáltak nekik!) A déli órákban két betegnek vittem Úrvacsorát a Kórházban. A képen látható a radnóti Imaház.

Ma itthoni intézkedések lesznek. Holnap utazás Nagyváradra az Elnökség és a Tanács gyűlésére. Csütörtök este vizsgám lesz (huh!) Kolozsváron: két referátumomat fogom megvédeni a díszes tanártestület előtt. Ha ezt is túlélem, akkor jelezni fogom... Közben persze, már dolgozom az utolsó nagy munkán: a 2Sámuel szövegkritikáján és teológiai elemzésén.

Beosztottam a Kolozsvári Rádió rádióistentiszteleteit a 2008-as évre, az Evangélikus, Unitárius, Katolikus, Református, Adventista és Baptista atyafiaknak. A vasárnapi adásokon csak öt egyház osztozik, a szerdaiakon pedig hat: az adventisták csak itt vannak jelen, mert nekik a vasárnap nem ünnep... Közben arra gondolok, hogy újabb rádióistentiszteleteket kellene beindítani - a Szilágyságban... Szerintem erre van is lehetőség, csak meg kellene ragadni! A kazettamissziót is újra-tuningoltuk, és sokszorosítunk néhány példányt a 60-70 kazettából álló sorozatból, még ezen a héten.

A hét végén, szombaton és vasárnap Lupényban fogok szolgálni, miközben a fiatalok Sepsiszentgyörgyre mennek az Ifjúsági Találkozóra.

Nagyjából ez van, amiért a héten imádkozni kell!