2008. október 30., csütörtök

Szatmárnémetiben

Mivel holnap a Hargitára utazom, két napra, a Székelyföldi Bibliaiskolában tanítani - rávettem magam, hogy most írjak a blogba, nehogy valaki újra szóvá tegye, hogy csak angolul van... Mert ugye, szombat este mindig angolul van a bejegyzés, hetente egyszer.
Tehát, számoljunk visszafele. Kedden Gyulafehérváron voltam Kovács József főtitkárral és Kovács Gyula alelnökkel az Unió Tanácsülésén. Éjjel sikerült hazajönni. A gyűlés kora reggeltől késő estig tartott.
Vasárnap Szatmárnémetiben voltunk egy vendégszolgálaton, szombaton pedig Férfi Imanapon, Zilahon. Vagy 150 férfitestvér jött el az imanapra, plusz vagy 50 vendég Magyarországról.
Október 26-án tehát (a múlt vasárnap) Szatmárnémetiben voltunk az énekkarral és a zenekarral. Erre a vendégszolgálatra szívesen vállalkoztunk, és örömmel mentünk - egy bérelt busszal. Gondolom, a mi javunkat is szolgálta! Vékás testvér Făget-en volt (Lugos mellett) 30 éves találkozón (ennyi ideje, hogy befejezték a Szemináriumot, Tőtős testvérrel és Máté testvérrel együtt), de a másik szatmári lelkipásztor (Szűcs Sándor) otthon volt...
Tehát, ezen a napon ott szolgált az énekkar, a zenekar, és a buszban is sokat énekeltünk... Persze, prédikáltunk is, ahogy csak tudtunk! Áldott legyen az Úr!
Itt teszem szóvá, hogy egy kicsit a nagyváradi országos ifjúsági konferencián is részt vettem - amelyen láttam értékes dolgokat is... :) Hiszem, hogy az Ige nem hull a porba!
Áldott hétvégét mindenkinek!
Mi Hálaadó Napra készülünk. És persze, az Úr asztalához is, a hónap első vasárnapja reggelén.