2007. november 9., péntek

BB

Tegnap vizsgáztam a Babes-Bolyain (BB). Túléltem ezt is. Molnár tanár úron kívül jelen volt még Buzogány Dezső tanár úr, és Kun Mária tanárnő. Egy sepsiszentgyörgyi tanárnő is vizsgázott, ugyanott. A megszokott "bine" minősítés után most már csakugyan jöhet a "teljes gőzzel" való nekifutás a disszertációnak... Efraim testvérem már jelzett valamit tegnap, (pedig az csak egy kicsinyke előkészület volt)... Miként azt két-három héttel ezelőtt említettem (http://iborzasi.blogspot.com/2007_10_11_archive.html), minden nap dolgozom a 2009-es Vezérfonal anyagán (amit jövő kedden véglegesítünk Budapesten). Nos, immár egy jó hete ugyanezt elmondhatom a disszertációról is! Minden nap dolgozom rajta. Ha naponta 4-5 oldal elkészül, akkor sikerülni fog az időben való célbaérkezés. A menetet nem szakíthatják meg még az elnökségi és tanácsülések sem, a tanítási és utazással töltött napok sem. Más megoldás nincs. Úgyhogy, ha erről nem is írok többé részletesen, tudni fogjátok, mivel is töltöm "szabad időmet" az elkövetkező félévben...

Ma nemcsak a tanárommal egyeztettem az előttem álló tennivalókat, hanem a Kolozsvári Rádiónál is megbeszéltem a jövő évi rádióistentiszteletek menetét. Tóth Attilával utaztam Kolozsvárig. Azt tervezem, hogy az összes rádióistentiszteletet elkészítem 2008-ra, és leadom még januárban, amit aztán az igehirdetések alapigéivel és témáival meg lehet jelentetni a Szeretetben is. Ezzel szeretném kiiktatni azt a stresszt, ami az adások időben való leadásával járt. És persze, amint tudomásomra jutott, minden rádióadás (és nem csak!), letöltehő lesz majd a Szövetség honlapjáról is. Remélem. Januárig tehát 16-szor prédikálok majd a Kolozsvári Rádiónak, amit ti 2008-ban hallgathattok majd a 909, 1404 és 1593 m középhullámon, valamint a 95,6 MHz URH frekvencián.

Holnap Lupényba megyünk az evangélizáció befejezésére, Mírjám és Tábita kivételével, akik Sepsiszentgyörgyön vannak az ifjúsági találkozón. Márta és Johanna (akit Kolozsvárról veszünk fel), remélhetőleg velem jöhetnek. Isten oltalmára és áldására van szükségünk, hogy utunk ne legyen hiábavaló.