2009. január 10., szombat

Köszönöm az imákat!

A karácsonyi nagymenet után az újévi Imahét alkalmain veszünk részt. Ez nálunk esténként két istentiszteletet jelent, egyet Varsolcon és egyet Perecsenben.
Közben Elnökségi gyűlés is volt, szerdán a reformátusokat láttuk vendégül, és kétszer is fel kellett utaznom Kolozsvárra... Holnap, szombaton napközben, Szatmáron a Bálint papa temetésén veszek részt. Mindig lelkes híve volt a missziómunkának. Márta újra vallást oktat, női, leány, és vasárnapi iskolai csoportokat vezet. Szombat este és vasárnap este ifjúsági alkalmunk van. Az itteni alkalmak mellett kétszer megyek hetente Varsolcra. Hétfőtől folytatjuk a kottaiskolát, mind a négy csoporttal. A Sátán többféle támadása ellenére az Úr kegyelmét élvezzük. Sokrétű munkánkat megáldotta, és ezután is megáldja az Úr. Hálás vagyok azokért, akik imában hordoznak az Úr előtt.

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Ez évi munkához is kívánunk erőt,ugyanolyan energiával, elhívatással mint eddig is.Néha kérünk egy kis izelitőt a mindennapokról!
Sok áldást az új évben!

iri írta...

Orvendek hogy ilyen netkozelbe kerultetek,s olvashatok a szamomra legkedvesebb csaladrol.Az Ur aldja meg munkatokat.Irenke

Maresz írta...

Mi is imádkozunk értetek! A Magyarósi testvérek azt üzenik, hogy nem felejtenek el titeket, lélekben veletek vannak. (Átadtuk az üdvözletet szombaton Mártának, te már nem voltál otthon).